Thursday, 22 July 2010

Hadiah buat nyokap

prize for mom.

nyokap ulang taun, saya bingung ngasih apa . ga enak nyusahin mulu (tau diri) minta mulu, maksa mulu, nyuruh mulu.
ga tau malaikat apa setan yang nemplok di otak saya 3 hari yang lalu, kanvas kosong ukuran 40cm x 50cm saya cat iseng iseng dasarnya. karena liburan bikin saya miskin . Kata Mutiara dari John dan Dianto , this holiday killing ma' ass , bikin saya mikir. cat akrilik ga murah, dan belinya saya kudu ke Jatinegara ato Fatmawati (yang tukang cat pasti tau dah, IKJ love this shop) .
di dompet saya cuma ada uang 5 ribu dan setumpuk bon. malu maluin.

yang tersisa cuma cat akrilik warna putih dan hitam. dan ~~~~

tiba tiba dapat ide,

PULPEN !

dirumah eug banyak bener pulpen, karena kuliah cuma make pensil rotr*ng, drawing pen, dan pengapus haha.



nah, udah dapet pulpennya, gambar apa ya? jadi teringat karyanya almarhum Mas Aditya Tobing, S. sn. pake pulpen, lucu kali ya. ya sudah biar kan mengalir.

setelah coretsana sini pake pupen nemu, saya belajar sulam pita nih (huehhhh) cape, mendingan disuruh gambar, tapi asik, apasih yang enggak buat nyokap. kan saya menjudulkan menjadi bidadari alam. warnanya ijo, oranye, turunan turunan dah, ngebatin sulam pita diatas kanvas. masyaallah tebelnya, saya udah matahin satu jarum. untung nyokap ga tau. abis itu saya kasih payet, saya bikin kesannya seperti SELENDANG! brilliant!

Pornografi? terserah anda, asal saja jangan samakan dengan video mirip artis yang mukanya mirip dalang dalam lakon opera di tv , artis presenter yang udah ngaku selingkuh, dan blasteran bali yang udah jago goyang walau belum nikah. Siapa? saya ga peduli

4 Comments on "Hadiah buat nyokap"

Anonymous said...

makin gila baee

dv on 26 July 2010 at 14:37 said...

hahak..kocak tp 2 thumbs up!
anak ikj emang slalu punya gaya bahasa yg khas :)

saia juga punya tmn di ikj, anak senirupa juga loh :D

Anonymous said...

Lulu’s leather cat collars are sleek and make your christian louboutin shoes women's shoes cat look smashing. These designer cat collars are one thin, leather strap with a small bell near the clasp. christian louboutin very prive peep toe pumps Each collar comes with a few different holes to make the collar fit to perfection and each one is made of high quality material. christian louboutin satin anemone pumps black You’ll be able to hear your cat coming with this designer cat collar. uk christian louboutin Find out which designer cat collar will look good on your feline, you won’t be sorry.

sad on 20 September 2010 at 14:12 said...

thomas sabo bracelet Some basic considerations can help a person to get the right par of shoes. Below are some of the important points that one may need to think about before getting the shoes. thomas sabo bracelets Style is not that important - majority of the people choose their tennis shoes considering only brand names and its looks. discount thomas sabo bracelet They don`t keep the importance of their feet up front most of the times. It can be a little hard to give up an awesome looking pair of shoes that matches your personality cheap thomas sabo bracelet But when it comes to the usage, they should be chosen based on their functionality. The tennis shoes that one is purchasing should be able to protect and support one`s feet ideally. thomas sabo bracelet clearance They are equally as good for keeping the water and weather away from your feet and both brands offer cheap golf shoes as well as their many expensive varieties. thomas sabo Shopping at FootJoy or Adidas can give you fashion, color, and a large line of shoes online and in stores.At any rate, be mindful of our golf game if you are a real competitor--know that shoes are the most vital part of your golfing attire. discount thomas sabo You need to shop around, compare prices. And get the most for your money. thomas sabo sale uk That doesn't mean you should opt for a pair of discount shoes that also have cheap quality. What would be the point of purchasing a shoe that is not comfortable to wear. thomas sabo jewellery If you care anything about your success in golfing, shop around. thomas sabo silver The Heel Box - it is an important part of the shoes.

 

http://ice-jayusgoblog.blogspot.com/Ice !